Αδυνάτισμα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αδυνάτισμα

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Sculpt Zone – Eντατική θεραπεία αδυνατίσματος – κυτταρίτιδας

Καταπολέμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η περιποίηση Sculpt Zone στοχεύει στη περιοχή της κοιλιάς – γλουτών – μηρών και επιτίθεται στην κυτταρίτιδα και στο συσσωρευμένο λίπος. Το πρωτοπόρο σύστημα οξειδοαναγωγής «Redox», σε συνέργεια με τον ισχυρό λιποδιαλύτη «Pepper Slim Active», παγιδεύει για να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στη εξάλειψη του λίπους και των τοξινών, ενεργοποιεί την δράση της λιπόλυσης, καταπολεμά και μειώνει την κυτταρίτιδα, ενώ αναστέλλει τη λιπογέννεση.

Φίνα κρεμώδης υφή και αφρώδης σύνθεση με απαλή θερμότητα, τυλίγει το σώμα σας προκαλώντας βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

Το αποκορύφωμα της αποτελεσματικότητας στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα από την 1η συνεδρία. Μείωση πόντων, σώμα πολύ πιο ελαφρύ και αποτοξινωμένο  λείο δέρμα χωρίς ανάγλυφα, χάρη στη προηγμένη φόρμουλα με «Star» λιποδιαλυτικό συστατικό το «Ρόζ πιπέρι».

P5 Sea Force Slimming with Algae Jam – Αδυνάτισμα – Λιποδιάλυση

Η νέα πρωτοποριακή θεραπεία αδυνατίσματος με την δύναμη 5 διαφορετικών ειδών φύκης ενεργοποιεί τον μηχανισμό ενέργειας των λιποκυττάρων, διεγείρει την λιποδιάλυση και περιορίζει την αποθήκευση του λίπους. Ειδικά σχεδιασμένο μασάζ και περιτύλιγμα με μαρμελάδα φυκιών, προσφέρουν μοναδική αίσθηση τόνωσης και απαλότητας στο δέρμα σας, λεία επιδερμίδα και ένα ευχάριστο θαλάσσιο άρωμα να σας συνοδεύει.

Κρυολιπόλυση με μηχάνημα

Η κρυολιπόλυση είναι μια δημοφιλής τεχνική για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους. Τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης βασίζονταν στη μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας κάτω από το δέρμα με σκοπό την καταστροφή των λιποκυττάρων και, συνεπώς, τη ρευστοποίηση του λίπους. Σήμερα, η δημοφιλέστερη τεχνική αντιμετώπισης του τοπικού πάχους ονομάζεται κρυολιπόλυση (Cryolipolysis) και αποτελεί μια νέα τεχνική ελάττωσης του λίπους από συγκεκριμένα σημεία του σώματος μέσω ενός εξειδικευμένου μηχανήματος στο ιατρείο, χωρίς την ανάγκη λιποαναρρόφησης.

Λέγοντας κρυολιπόλυση εννοούμε τη μη επεμβατική ψύξη του λιπώδους ιστού με σκοπό την επίτευξη της μόνιμης λιπόλυσης, δηλαδή τη μείωση του σωματικού λίπους χωρίς να προκαλείται βλάβη σε άλλους ιστούς. Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνεται η μείωση του λίπους όχι με τη δύναμη της θερμότητας, αλλά του ψύχους, δεδομένου ότι τα λιπώδη κύτταρα είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του κρύου σε σχέση με τον περιβάλλοντα ιστό.

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι θεαματικά, ιδιαίτερα σε υποψηφίους που βρίσκονται σε σχετικά καλή σωματική κατάσταση.

Αδυνάτισμα με Cavitation

Mέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργούνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolyticeffect). Κάθε συνεδρία διαρκεί γύρω στα 20 με 25 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δείτε διαφορά στο σώμα σας, μετρήσιμη σε πόντους (τουλάχιστον 3-6cm) ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία 8 με 12 συνεδριών, η εικόνα σας θα έχει αλλάξει θεαματικά.

 • Πώς δρα το Cavitation;
  Η ειδική κεφαλή έρχεται σε επαφή με το δέρμα και εσείς το μόνο που αισθάνεστε είναι ένα ηχητικό κύμα στα αυτιά.

 • Πόσο χρόνο διαρκεί η κάθε συνεδρία;
  Είναι πολύ γρήγορη αγωγή. Διαρκεί από 20 εως 25 λεπτά.

 • Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;
  Οι περισσότεροι βλέπουν τα αποτελέσματα άμεσα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Και το σημαντικότερο, είναι μετρήσιμα σε πόντους. Τα αποτελέσματα διαρκούν τουλάχιστον για ένα χρόνο, σε άλλους και 2 χρόνια. Θα εξαρτηθεί πάντα από το αν θα πάρετε κιλά η όχι.

LPG – Lipomassage by Endermologie

Μια πλήρως φυσική, απολύτως ανώδυνη και υπέρ αποτελεσματική μέθοδος.

Η κλινικώς τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικής προσομοίωσης της χειρομάλαξης και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους κυλίνδρους βρίσκει την κορυφαία πρακτική εφαρμογή της στο LPG – Lipomassage by Endermologie.

Η μηχανοποίηση και η κινητοποίηση του ιστού, είτε συνδετικού είτε μυϊκού, βρίσκει έδαφος σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών εφαρμογών:

 • Θεραπεία κυτταρίτιδας (μαλακής, ινώδους και λιπώδους, συμπαγούς)

 • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους

 • Αντιμετώπιση επιδερμικής χαλάρωσης

 • Μη επεμβατική λιπογλυπτική

 • Οιδηματώδεις καταστάσεις, κατακρατήσεις λόγω φλεβικής ανεπάρκειας

 • Αποθεραπεία μετά από λιποαναρρόφηση

Το μυστικό της θεραπείας Endermologie βρίσκεται στον πυρήνα του λιποκυττάρου, η μηχανική διέγερση των κεφαλών προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις, απελευθέρωση του λίπους και παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία με χρήση της τεχνολογίας LPG – Lipomassage by Endermologie;

Σμίλευση της σιλουέτας, σφιχτό, λείο δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδα, όλα αυτά με απολύτως φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας της αναπλαστικές ιδιότητες του δικού σας δέρματος.

Χάρη στην τεχνολογική αναβάθμιση και εξέλιξη της μεθόδου στο νέο μοντέλο LPG – Lipomassage by Endermologie όλη η διαδικασία σχεδίασης και εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου γίνεται από την ενσωματωμένη στην συσκευή υπολογιστική μονάδα, η οποία δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανθρωπίνου λάθους. Μπορούμε έτσι να επιτύχουμε:

 • Ανακατανομή του λίπους

 • Σμίκρυνση των λιποκυττάρων

 • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

 • Μείωση πόντων στις λιποζώνες

 • Λείανση και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας

 • Σύσφιξη του σώματος

 • Το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται, το δέρμα είναι και δείχνει περισσότερο υγιές και απαλό

Πόσο ανώδυνη είναι η θεραπευτική συνεδρία με το LPG – Lipomassage by Endermologie;

Η θεραπεία με το LPG – Lipomassage by Endermologie δεν δημιουργεί καθόλου πόνο και είναι απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, του κάθε σωματότυπου, τόσο γυναικείου όσο και ανδρικού.

Οι συνεδρίες με το LPG – Lipomassage by Endermologie επιφέρουν απώλεια βάρους;

Η θεραπεία με την χρήση της μεθόδου LPG – Lipomassage by Endermologie αντιμετωπίζει:

 • Αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα

 • Εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους

 • Βελτιώνει ορατά στην εμφάνιση του δέρματος

 • Το αδυνάτισμα που επιφέρει είναι τοπικό

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού