Απολέπιση

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Απολέπιση

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πίλινγκ με Οξέα – Peeling Acide

Κυτταρική & Ανανεωτική Περιποίηση

Υψηλή συμπύκνωση οξέων για ολοκληρωμένη αναγέννηση του δέρματος.

Δερμοκοσμητολογική σύσταση οξέων με θεραπευτικό δείκτη, δρουν στην καρδιά του δέρματος, προκαλώντας ισχυρή απολεπιστική δράση και κυτταρική αναζωογόνηση, για την ρύθμιση των δυσχρωμιών, την μείωση του βάθους των ρυτίδων και για πλήρη ομαλοποίηση της επιδερμίδας.

Η επιδερμίδα είναι ορατά πιο ομοιόμορφη και φωτεινή, η υφή του δέρματος πιο απαλή και λεία.

Χρόνος: 50′

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

  • Ξηρότητας

  • Γήρανσης

  • Ακμής

  • Υπέρχρωσης

  • Κηλίδες

  • Φθορά από έκθεση στον ήλιο

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Σύστημα δερμοαπόξεσης με διαμάντι κοπής laser.

  • Καθαρισμός πόρων

  • Ανάπλαση δέρματος

  • Ακμή – ουλές

  • Δυσχρωμίες

Η διπλή δράση απολέπισης και αναρρόφησης ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων και την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και σφριγηλή όψη στο δέρμα!

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού