Αποτρίχωση

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αποτρίχωση

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Αποτρίχωση με Βιολογικό Κερί

Η αποτρίχωση γίνεται με κερί μαλακό και μη κολλώδες, πλούσιο σε φυτικά συστατικά από TEA TREE OIL.

Τηρώντας αυστηρά τους κανόνες της υγιεινής, χρησιμοποιούμε την πιο καινοτόμο και υγιεινή μέθοδο αποτρίχωσης διασφαλίζοντας πως το κερί που αγγίζει το δέρμα δεν έχει ακουμπήσει κανέναν άλλον.

Αποτρίχωση με Λέιζερ

Το Palladium V είναι ένα τροχήλατο διοδικό Laser υψηλής ισχύος με σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Το μήκος κύματος που εκπέμπει στα 808nm, το κάνει ιδιαίτερα ασφαλές για θεραπείες για όλα τα είδη φωτότυπου, ακόμα και σε μαυρισμένες επιδερμίδες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διαχείριση των παραμέτρων της θεραπείας γίνεται άμεσα και εύκολα μέσω της οθόνης touch screen από ένα πολύ πρακτικό μενού.

Το Palladium V διαθέτει υδρόψυκτο διπλό σύστημα ψύξης (κρυστάλλου – διόδου) το οποίο μας επιτρέπει την συνεχόμενη πολύωρη λειτουργία του.

Η κεφαλή είναι ελαφριά και εργονομικά σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στο χειριστή να εφαρμόζει τη θεραπεία γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά σε όλες τις περιοχές. Ο σταθερά παγωμένος κρύσταλλος προστατεύει την επιδερμίδα και επιτρέπει την άνετη εφαρμογή ακόμα και με μεγάλες τιμές ισχύος για σίγουρα και άνετα αποτελέσματα. Το spot της κεφαλής είναι 13 Χ 13 mm κάτι που μεγιστοποιεί την διείσδυση και οδηγεί σε μεγάλη απορρόφηση της ενέργειας στο στοχευμένο θύλακα.

Το μεγάλο εύρος συχνότητας (1 – 10 Hz) μας δίνει δυνατότητα για γρήγορες και αποτελεσματικές θεραπείες ακόμα και σε μεγάλες περιοχές εφαρμογής όπως πόδια, πλάτη κ.α.

Συνοδεύεται με ταινία ασφαλείας Safe – touch μεγιστοποιώντας την ασφάλεια και την υγιεινή κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

– Οθόνη touch screen 8,4”
– Μήκος κύματος : 808 nm
– Διαστάσεις κεφαλής : 13 Χ 13 mm
– Σύστημα ψύξης στον κρύσταλλο
– Κλειστό διπλό υδρόψυκτο σύστημα
– Συχνότητα : 1 – 10 Hz
– Πλάτος παλμού : 1 – 400 ms
– Ενέργεια : 1 – 138 J/cm2
– Ισχύς : 1500 w

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού