Ενυδάτωση Προσώπου

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ενυδάτωση Προσώπου

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ενυδάτωση με βιταμίνες και μεσοθεραπευτικά συμπηκνώματα.

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία με υαλουρονικό και βιταμίνες C, B3, B5, Q10, E.

Εξατομικευμένη περιποίηση, άμεσα εμπνευσμένη από την «Ιατρική Μεσοθεραπεία» με στόχο την αναζωογόνηση, ενυδάτωση και αναδόμηση της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό οξύ και υψηλής συμπύκνωσης κοκτέιλ βιταμινών και αντιοξειδωτικών «Meso-Like» επαναφέρουν τον δυναμισμό του κυτταρικού μηχανισμού, διεγείρουν και ενδυναμώνουν την δομή του δέρματος, αναζωογονούν και ενισχύουν την επιδερμίδα.

Πραγματική ασπίδα προστασίας, αυτή η περιποίηση ενυδατώνει και επαναφέρει ζωτικότητα και λάμψη στο άτονο, κουρασμένο δέρμα.

Χρόνος: 50′

Ενυδάτωση με Καλλυντικά Phytomer

Θεραπεία Ενυδάτωσης και Σφριγηλότητας με Οργανικά φύκια

Δώστε ένα “soak” υγρασίας στο δέρμα σας, σε μία περιποίηση που συνδυάζει αποτοξίνωση και ενυδάτωση με την υψηλή αποδοτικότητα των οργανικών θαλάσσιων δραστικών συστατικών σε συνέργεια με ένα πολυαισθητηριακό μασάζ προσώπου, για δέρμα πιο σφριγηλό, πιο αναζωογονημένο και πιο λαμπερό.

Χρόνος: 60′

Μικροδερμοαπόξεση και Μεσοθεραπεία με Μαγνητικά Πεδία – Wish Pro Facial Medi Treatments

Μια πρωτοποριακή μέθοδος που κάνει τη μεσοθεραπεία χάδι!

Το Wish Pro προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την Ιατρική Αισθητική.

Μαγνητικοί παλμοί σε συνέργεια με κόκκινο και μπλε φως μεταφέρουν ενεργά δραστικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προσφέροντας σας ασφαλή και ασύγκριτα αποτελέσματα.

Απολαύστε μια μέθοδο εξελιγμένης και ανώδυνης μεσοθεραπείας και αφήστε το αποτέλεσμα να σας εκπλήξει!

Χρόνος: 40′

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού