Μάτια

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μάτια

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ραδιοσυχνότητες

Η νέα μέθοδος σύσφιξης και ανάπλασης προσώπου ή αλλιώς, lifting χωρίς νυστέρι. Η ομορφιά μέσω ελεγχόμενης ενέργειας. Ένα νέο μηχάνημα κερδίζει τις προτιμήσεις γυναικών και ανδρών παγκοσμίως. Είναι το μηχάνημα που χαρίζει νεότητα, με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η λογική είναι απλή: το κολλαγόνο είναι τρισδιάστατο και όταν βρεθεί σε αυτές τις θερμοκρασίες διεγείρεται, με αποτέλεσμα να τεντώνει το δέρμα. Το μηχάνημα ανεβάζει τη θερμοκρασία στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και προκαλεί εσωτερικά απειροελάχιστα, στοχευμένους μίκρο ερεθισμούς που πυροδοτούν το μηχανισμό επούλωσης του οργανισμού και διεγείρουν τους ινοβλάστες. Το δέρμα ανακτά τη φρεσκάδα του, χωρίς χαλάρωση, κηλίδες και μικρές ρυτίδες.

Η εμφάνιση χαλάρωσης και ρυτίδων είναι αναπόφευκτη με το πέρασμα του χρόνου, ωστόσο τα αποτελέσματα μπορούν να μειωθούν με την κατάλληλη θεραπεία. Τη λύση μας δίνει η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες. Το κολλαγόνο του οργανισμού μας είναι η φυσική υποστήριξη του δέρματος, ενώ οι ρυτίδες και η χαλάρωση εμφανίζονται όταν αυτό λεπταίνει ή σπάει. Η όψη του δέρματός μας έχει άμεση σχέση με το κολλαγόνο που το υποστηρίζει. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες, μία θεραπεία χωρίς νυστέρι ή ενέσεις, διεγείρει την ανάπλαση νέων κυττάρων και προάγει την νεανικότητα του δέρματος.

Eye & Lip Contour Treatment – Θεραπεία Ματιών – Αντιρυτιδική – Συσφικτική – Περιποίηση Χειλιών με Μη Ενέσιμο Υαλουρονικό

Αντιρυτιδική φροντίδα ματιών με θαλάσσια στοιχεία κολλαγόνου και ελαστίνης. Απαλύνει τις ρυτίδες στην περιοχή των ματιών και βοηθά στην ελάττωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Απολαύστε ταυτόχρονα ολοκληρωμένη φροντίδα για τα χείλη. Απολέπιση με κοκτέϊλ πολύ αποτελεσματικών συστατικών που ενεργοποιούν την κυκλοφορία, ενώ εξαιρετική μάσκα balm με υαλουρονικό θρέφει – απαλύνει – ενυδατώνει – τονίζει το περίγραμμα των χειλιών δίνοντας τους φυσικό όγκο.

Χρόνος: 35′

Μικροδερμοαπόξεση και Μεσοθεραπεία με Μαγνητικά Πεδία – Wish Pro Facial Medi Treatments

Μια πρωτοποριακή μέθοδος που κάνει τη μεσοθεραπεία χάδι!

Το Wish Pro προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την Ιατρική Αισθητική.

Μαγνητικοί παλμοί σε συνέργεια με κόκκινο και μπλε φως μεταφέρουν ενεργά δραστικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προσφέροντας σας ασφαλή και ασύγκριτα αποτελέσματα.

Απολαύστε μια μέθοδο εξελιγμένης και ανώδυνης μεσοθεραπείας και αφήστε το αποτέλεσμα να σας εκπλήξει!

Χρόνος: 40′

LPG Endermolift – Φυσικό Lifting Προσώπου

Η LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση παρουσιάζει τη μέθοδο Endermolift, μία 100% φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας.

 • Πάνω από 100 κλινικές μελέτες

 • Συνεχής εργασία μελέτης, ανάπτυξης και εξέλιξης  εδώ και 35 έτη

 • Διέγερση του υαλουρονικού οξέως άνω του 80%

 • Ενεργοποίηση των αδρανών ιστών του δέρματος

 • Πρόληψη και καταστολή της διαδικασίας γήρανσης με εντελώς φυσικό τρόπο

 • Ηγετική μέθοδος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση

 • Ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του προσώπου

 • Δραστική καταπολέμηση του φαινομένου της «σακούλας» στην περιοχή των ματιών και των οιδημάτων. Είναι η τεχνολογία που μπορούμε να δουλέψουμε τόσο κοντά στα μάτια, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους

 • Επιτυγχάνουμε λείανση στα μικρά σπασιματάκια, επαναπύκνωση στις ρυτίδες, διέγρση της ελαστικότητας του δέρματος. Το ποσοστό βελτίωσης ανέρχεται στο 87%

 • Βελτίωση της σπαργής και του τόνου του δέρματος

 • Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

 • Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης

Ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία, η μικροκυκλοφορία στο πρόσωπο βελτιώνεται.

Οι ινοβλάστες αρχίζουν να επανεκκρίνουν κολλαγόνο και ελαστίνη, δύο ουσίες υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, οι ιστοί οξυγονώνονται, το ενδογενές υαλουρονικό οξύ αυξάνεται θεαματικά και η επιδερμίδα ανακτά τη φρεσκάδα και τη λάμψη της.

Οι ρυτίδες αρχίζουν να διορθώνονται εκ των έσω. Οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται περισσότερο ομοιόμορφο και καλύτερα δομημένο.

Το δέρμα ανανεώνεται σε βάθος, αποκτά σφριγηλότητα, ελαστικότητα και λάμψη. Τα μάγουλα ανασηκώνονται, επιτυγχάνεται ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και επαναπροσδιορίζεται με σαφή πλέον όρια, ενώ τα ζυγωματικά ενισχύονται. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά.

Η δερματική ανανέωση είναι ορατή και διαρκής, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα φυσική.

Λόγω των άμεσων αποτελεσμάτων αποτελεί και την τέλεια θεραπεία αντιγήρανσης για το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ πριν από μια βραδινή έξοδο.

Τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται με τη συνέχιση των θεραπειών αντιγήρανσης. Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται εξαρτάται από την ανταπόκριση του κάθε ατόμου και το βαθμό ανάγκης που υπάρχει. Η αίσθηση που δημιουργεί η θεραπεία είναι εκείνη μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής εμπειρίας.

Όταν λοιπόν επιθυμούμε να απαλύνουμε τις ρυτίδες του προσώπου μας με έναν ολιστικό, απόλυτα φυσικό, ασφαλή και δίχως παρενέργεις τρόπο, όταν αισθανόμαστε το δέρμα μας κουρασμένο και θαμπό, όταν βλέπουμε το περίγραμμα του προσώπου μας χαλαρό η απάντηση είναι LPG Endermolift.

Σε ποιόν απευθύνεται η μέθοδος Endermolift;

Για άνδρες και γυναίκες:

 • Ενδιαφέρεστε για μια 100% μη επεμβατική λύση αντιγήρανσης;

 • Έχετε θαμπή όψη;

 • Έχετε δοκιμάσει τα πάντα για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;

 • Έχει χαλαρώσει το περίγραμμα του προσώπου σας;

 • Θέλετε να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο;

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού