Πανάδες

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πανάδες

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το καλοκαίρι είναι από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου, αλλά η έντονη ηλιοφάνεια που το χαρακτηρίζει, προκαλεί φθορές στο δέρμα, όπως η δημιουργία πανάδων. Ειδικά στο τέλος του καλοκαιριού, όταν το υπέροχο μαύρισμα φεύγει σιγά σιγά, αφήνει στη θέση του μικρές ή μεγάλες καφέ κηλίδες. Πώς μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε; Η λύση έρχεται με τις νέες αντιοξειδωτικές αγωγές και αντηλιακής θωράκισης Με τη βοήθεια των παρακάτω θεραπειών που σας προτείνουμε, θα απαλλαγείτε από πανάδες και δυσχρωμίες, και το δέρμα σας θα ξαναβρεί το ομοιόμορφο χρώμα του.

Aντιοξειδωτικά
Για φρέσκο και νεανικό δέρμα χρειαζόμαστε ένα πλήθος στοιχείων που του προσφέρουν θρέψη εκ των έσω και το κάνουν ισχυρό. Ενισχύουμε, λοιπόν, το δέρμα με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Με ένα μηχάνημα υπέρηχων, εισάγουμε πρώτες ύλες από βιταμίνες C – E – A και νέες ύλες που κατευθύνονται στο κέντρο των μελανοκυττάρων και δίνουν το μήνυμα να σταματήσει η παραγωγή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ρυθμού ανανέωσης των κυττάρων και της επιδερμίδας. Με την επανάληψη της διαδικασίας διορθώνουμε τον τρόπο ανάπτυξης των κυττάρων και δίνουμε λεία υφή και λάμψη στην επιδερμίδα. Η θεραπεία με αντιοξειδωτικά για τις πανάδες μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις πανάδες, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει προβλήματα αφυδάτωσης και μικρών ρυτίδων.

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι είναι η πιο προηγμένη θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης για το πρόσωπο και το σώμα. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον πυρήνα σε όλες τις θεραπείες αντιγήρανσης. Χρησιμοποιώντας κεφαλές από γνήσια, κομμένα με laser, διαμάντια αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος με συνέπεια την λείανση του, ενώ παράλληλα μια απαλή αναρρόφηση ενεργοποιεί τον σχηματισμό νέου κολλαγόνου & ελαστίνης είναι η ιδανική και πιο απλή θεραπεία για ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο. Απομακρύνει από το δέρμα μηχανικά το σμήγμα και όλα τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει λεία, λαμπερή και νεανική όψη στην επιδερμίδα χωρίς λεπτές ρυτίδες. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να γίνει σε μικρές περιοχές του δέρματος ή σε όλο το πρόσωπο. Βοηθάει το δέρμα να παράγει μόνο του κολλαγόνο και ελαστίνη, δηλαδή να αναπλάθεται μόνο του (αυτογενής ανάπλαση).

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα, απόλυτα ασφαλής και φυσική, χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του πελάτη, με σύντομη εφαρμογή. Δεν έχει τις παρενέργειες άλλων μεθόδων όπως ερυθρότητα, παραμονή στο σπίτι, δυσχρωμίες, εγκαύματα, κρούστα τραύματος κλπ. Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι καθαρίζει απαλά το δέρμα μας, διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας μας, και κάνει βαθύ καθαρισμό αφαιρώντας τα μαύρα στίγματα.

Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα:

  • Ξηρότητας

  • Γήρανσης

  • Ακμής

  • Υπέρχρωσης

  • Κηλίδες

  • Φθορά από έκθεση στον ήλιο

Το γεγονός ότι επιτρέπει την επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την θεραπεία την καθιστά ως την ιδανικότερη επιλογή φροντίδας του δέρματος.

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (diamond dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου. Σε συνδυασμό με σωστές μεθόδους περιποιήσης η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού χαρίζει ένα δέρμα απαλό με ευχάριστη, όμορφη, και λαμπερή όψη ήδη από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η Δερμοαπόξεση με Διαμάντι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Σύστημα δέρμοαποξεσης με διαμάντι κοπής laser.

  • Καθαρισμός πόρων

  • Ανάπλαση δέρματος

  • Ακμή – ουλές

  • Δυσχρωμίες

Η διπλή δράση απολέπισης και αναρρόφησης ενεργοποιεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων και την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και σφριγηλή όψη στο δέρμα!

Μικροδερμοαπόξεση και Μεσοθεραπεία με Μαγνητικά Πεδία – Wish Pro Facial Medi Treatments

Μια πρωτοποριακή μέθοδος που κάνει τη μεσοθεραπεία χάδι!

Το Wish Pro προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου, συνδυάζοντας την υψηλή τεχνολογία με την Ιατρική Αισθητική.

Μαγνητικοί παλμοί σε συνέργεια με κόκκινο και μπλε φως μεταφέρουν ενεργά δραστικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, προσφέροντας σας ασφαλή και ασύγκριτα αποτελέσματα.

Απολαύστε μια μέθοδο εξελιγμένης και ανώδυνης μεσοθεραπείας και αφήστε το αποτέλεσμα να σας εκπλήξει!

Χρόνος: 40′

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού