Σύσφιξη Σώματος

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σύσφιξη Σώματος

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Η σύσφιξη σώματος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους τομείς στην αισθητική.

Οι θεραπείες σύσφιξης που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, έχουν πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μηχανήματα νέας γενιάς και καλλυντικά τελευταίας τεχνολογίας χρησιμοποιούνται συνδυαστικά προκειμένου να πετύχετε την απώλεια κιλών και πόντων τοπικά από τις περιοχές που επιθυμείτε, καθώς και σύσφιξη στις δύσκολες περιοχές των μηρών, των γλουτών και των μπράτσων.

Με τις νέες μεθόδους και τον εξελιγμένο εξοπλισμό που διαθέτουμε, επιτυγχάνουμε σύσφιξη ακόμα και στα δυσκολότερα σημεία του σώματος. Είναι αξιοσημείωτο ότι μέχρι τώρα, είχαμε αντίστοιχα αποτελέσματα μόνο μετά από χειρουργική αντιμετώπιση.

Χαλάρωση στα Μπράτσα

Συνήθως υπάρχει μαζί με κυτταρίτιδα και έτσι αντιμετωπίζουμε και τις δυο καταστάσεις μαζί.

Υπάρχουν πολλές μη χειρουργικές μέθοδοι καταπολέμησης του προβλήματος αλλά τα καλύτερα αποτελέσματα φαίνεται να τα έχει ένας συνδυασμός που μειώνει το λίπος στην περιοχή και παράγει νέο κολλαγόνο στα μπράτσα. Η νέα μέθοδος είναι μια  διπολική ραδιοσυχνότητα που μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με μεσοθεραπεία για πιο γρήγορη τόνωση των ιστών στα μπράτσα.

Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες

Η νέα τεχνολογία χαρίζει λεπτή και όμορφη σιλουέτα, σφικτό σώμα και πρόσωπο, χωρίς ιδιαίτερη άσκηση ή χειρουργική επέμβαση, μέσω ελεγχόμενης ενέργειας.

Βασίζεται σε μια νέα γενιά RF (ραδιοσυχνότητες) που επιτυγχάνουν σύσφιξη στο δέρμα του σώματος και του προσώπου. Επίσης, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν τους ινοβλάστες, οι οποίοι παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, με αποτέλεσμα σε διάστημα 2-3 μηνών το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό, σφριγηλό και λείο. Το σύστημα διαθέτει το πλεονέκτημα ότι παράγει δύο ειδών ραδιοσυχνότητες, μονοπολικές και διπολικές.

Οι διπολικές ραδιοσυχνότητες, με την ειδική κεφαλή, εφαρμόζονται για να θερμάνουν τους ιστούς του προσώπου πιο επιφανειακά (γύρω από τα μάτια ή στην περιοχή του λαιμού). Με τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα η θερμότητα μεταφέρεται πιο βαθειά, σε περιοχές όπως τα μάγουλα. Στο σώμα χρησιμοποιούμε κυρίως τη μονοπολική ραδιοσυχνότητα. Τα αποτελέσματα σε δύσκολες περιοχές σώματος, όπως προσαγωγοί, γλουτοί και μπράτσα, είναι πραγματικά εκπληκτικά.

LPG – Lipomassage by Endermologie

Μια πλήρως φυσική, απολύτως ανώδυνη και υπέρ αποτελεσματική μέθοδος.

Η κλινικώς τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικής προσομοίωσης της χειρομάλαξης και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους κυλίνδρους βρίσκει την κορυφαία πρακτική εφαρμογή της στο LPG – Lipomassage by Endermologie.

Η μηχανοποίηση και η κινητοποίηση του ιστού, είτε συνδετικού είτε μυϊκού, βρίσκει έδαφος σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών εφαρμογών:

 • Θεραπεία κυτταρίτιδας (μαλακής, ινώδους και λιπώδους, συμπαγούς)

 • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους

 • Αντιμετώπιση επιδερμικής χαλάρωσης

 • Μη επεμβατική λιπογλυπτική

 • Οιδηματώδεις καταστάσεις, κατακρατήσεις λόγω φλεβικής ανεπάρκειας

 • Αποθεραπεία μετά από λιποαναρρόφηση

Το μυστικό της θεραπείας Endermologie βρίσκεται στον πυρήνα του λιποκυττάρου, η μηχανική διέγερση των κεφαλών προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις, απελευθέρωση του λίπους και παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία με χρήση της τεχνολογίας LPG – Lipomassage by Endermologie;

Σμίλευση της σιλουέτας, σφιχτό, λείο δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδα, όλα αυτά με απολύτως φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας της αναπλαστικές ιδιότητες του δικού σας δέρματος.

Χάρη στην τεχνολογική αναβάθμιση και εξέλιξη της μεθόδου στο νέο μοντέλο LPG – Lipomassage by Endermologie όλη η διαδικασία σχεδίασης και εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου γίνεται από την ενσωματωμένη στην συσκευή υπολογιστική μονάδα, η οποία δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανθρωπίνου λάθους. Μπορούμε έτσι να επιτύχουμε:

 • Ανακατανομή του λίπους

 • Σμίκρυνση των λιποκυττάρων

 • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

 • Μείωση πόντων στις λιποζώνες

 • Λείανση και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας

 • Σύσφιξη του σώματος

 • Το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται, το δέρμα είναι και δείχνει περισσότερο υγιές και απαλό

Πόσο ανώδυνη είναι η θεραπευτική συνεδρία με το LPG – Lipomassage by Endermologie;

Η θεραπεία με το LPG – Lipomassage by Endermologie δεν δημιουργεί καθόλου πόνο και είναι απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, του κάθε σωματότυπου, τόσο γυναικείου όσο και ανδρικού.

Οι συνεδρίες με το LPG – Lipomassage by Endermologie επιφέρουν απώλεια βάρους;

Η θεραπεία με την χρήση της μεθόδου LPG – Lipomassage by Endermologie αντιμετωπίζει:

 • Αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα

 • Εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους

 • Βελτιώνει ορατά στην εμφάνιση του δέρματος

 • Το αδυνάτισμα που επιφέρει είναι τοπικό

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού