Project Description

Κυτταρίτιδα

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κυτταρίτιδα

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Cavitation

Το cavitation είναι μια αισθητική εφαρμογή που διασπά το λίπος στα σημεία που θέλουμε. Είναι η ιδανική θεραπεία για το τοπικό πάχος και την επίμονη κυτταρίτιδα που αντιστέκονται στην δίαιτα και την άσκηση.

Αποτελεί μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).

Το φαινόμενο λέγεται cavitation effect «σπηλαίωση» και είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία.

Για να δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα η μέθοδος χρειάζεται ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και αρκετό νερό, έτσι ώστε το σώμα να μείνει απόλυτα ενυδατωμένο.

Cavitation λοιπόν σημαίνει λίγες αποτελεσματικές και άνετες θεραπείες.

Πιο συγκεκριμένα, ο όρος Cavitation σημαίνει καταστροφή των λιποκυττάρων με την μέθοδο της «σπηλαίωσης». Αξιοποιείται η δύναμη των υπερήχων που δονούν και σπάζουν την μεμβράνη των λιποκυττάρων. Αυτό οδηγεί σε απόπτωση και θάνατο αυτών. Είναι ιδανική μέθοδος για το συσσωρευμένο τοπικό λίπος των λιπαποθηκών γυναικών και ανδρών. Τέτοιες περιοχές είναι η κοιλιά, τα μπράτσα, η οσφυϊκή χώρα (μέση), οι γλουτοί, μηροί, γόνατα, κνήμες.

Ραδιοσυχνότητες

Oι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη προσιτή λύση για θεραπείες:

 • Κυτταρίτιδας

 • Τοπικού αδυνατίσματος

 • Επιδερμικής σύσφιξης

 • Αποτοξίνωσης

Για το Πρόσωπο και για το Σώμα !!!!

Βασίζεται στην τεχνολογία Multipolar RF Light emitting diodes που εκπέμπουν φως. Λόγω της τεχνολογίας διόδων, το φως που εκπέμπει έχει συγκεκριμένο μήκος κύματος για κάθε θεραπεία Multipolar RF διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννησή τους , αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγκουν και ανανεώνουν τους ιστούς.

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (ενέσιμη μεσοθεραπεία, μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις) με σκοπό να μεταφέρουμε εκεί ουσίες που διορθώνουν πολλά και διαφορετικά προβλήματα τις επιδερμίδας μας.

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να βελτιώσουμε την κυτταρίτιδα και να χάσουμε πόντους. Με την μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή τοπικής κρέμας.

Τα διαλύματα μεσοθεραπείας περιέχουν ουσίες που κάνουν λιπόλυση, όπως φωσφατυδιλοχολίνη, καφεϊνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικούς παράγοντες και βιταμίνες.

Πρόκειται για μία θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 7 με 10 ημέρες.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε γλουτούς, κοιλιά, μηρούς, γόνατα, βραχίονες.

Sculpt Zone – Eντατική θεραπεία αδυνατίσματος – κυτταρίτιδας

Καταπολέμα την όψη φλοιού πορτοκαλιού

Η περιποίηση Sculpt Zone στοχεύει στη περιοχή της κοιλιάς – γλουτών – μηρών και επιτίθεται στην κυτταρίτιδα και στο συσσωρευμένο λίπος. Το πρωτοπόρο σύστημα οξειδοαναγωγής «Redox», σε συνέργεια με τον ισχυρό λιποδιαλύτη «Pepper Slim Active», παγιδεύει για να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες, βοηθά στη εξάλειψη του λίπους και των τοξινών, ενεργοποιεί την δράση της λιπόλυσης, καταπολεμά και μειώνει την κυτταρίτιδα, ενώ αναστέλλει τη λιπογέννεση.

Φίνα κρεμώδης υφή και αφρώδης σύνθεση με απαλή θερμότητα, τυλίγει το σώμα σας προκαλώντας βαθιά αίσθηση χαλάρωσης και ευχαρίστησης.

Το αποκορύφωμα της αποτελεσματικότητας στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα από την 1η συνεδρία. Μείωση πόντων, σώμα πολύ πιο ελαφρύ και αποτοξινωμένο  λείο δέρμα χωρίς ανάγλυφα, χάρη στη προηγμένη φόρμουλα με «Star» λιποδιαλυτικό συστατικό το «Ρόζ πιπέρι».

LPG – Lipomassage by Endermologie

Μια πλήρως φυσική, απολύτως ανώδυνη και υπέρ αποτελεσματική μέθοδος.

Η κλινικώς τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικής προσομοίωσης της χειρομάλαξης και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει 2 ρυθμιζόμενους κυλίνδρους βρίσκει την κορυφαία πρακτική εφαρμογή της στο LPG – Lipomassage by Endermologie.

Η μηχανοποίηση και η κινητοποίηση του ιστού, είτε συνδετικού είτε μυϊκού, βρίσκει έδαφος σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών εφαρμογών:

 • Θεραπεία κυτταρίτιδας (μαλακής, ινώδους και λιπώδους, συμπαγούς)

 • Αντιμετώπιση τοπικού πάχους

 • Αντιμετώπιση επιδερμικής χαλάρωσης

 • Μη επεμβατική λιπογλυπτική

 • Οιδηματώδεις καταστάσεις, κατακρατήσεις λόγω φλεβικής ανεπάρκειας

 • Αποθεραπεία μετά από λιποαναρρόφηση

Το μυστικό της θεραπείας Endermologie βρίσκεται στον πυρήνα του λιποκυττάρου, η μηχανική διέγερση των κεφαλών προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις, απελευθέρωση του λίπους και παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία με χρήση της τεχνολογίας LPG – Lipomassage by Endermologie;

Σμίλευση της σιλουέτας, σφιχτό, λείο δέρμα, χωρίς κυτταρίτιδα, όλα αυτά με απολύτως φυσικό τρόπο, ενεργοποιώντας της αναπλαστικές ιδιότητες του δικού σας δέρματος.

Χάρη στην τεχνολογική αναβάθμιση και εξέλιξη της μεθόδου στο νέο μοντέλο LPG – Lipomassage by Endermologie όλη η διαδικασία σχεδίασης και εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου γίνεται από την ενσωματωμένη στην συσκευή υπολογιστική μονάδα, η οποία δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανθρωπίνου λάθους. Μπορούμε έτσι να επιτύχουμε:

 • Ανακατανομή του λίπους

 • Σμίκρυνση των λιποκυττάρων

 • Λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

 • Μείωση πόντων στις λιποζώνες

 • Λείανση και εξαφάνιση της κυτταρίτιδας

 • Σύσφυγξη του σώματος

 • Το περίγραμμα του σώματος βελτιώνεται, το δέρμα είναι και δείχνει περισσότερο υγιές και απαλό

Πόσο ανώδυνη είναι η θεραπευτική συνεδρία με το LPG – Lipomassage by Endermologie;

Η θεραπεία με το LPG – Lipomassage by Endermologie δεν δημιουργεί καθόλου πόνο και είναι απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, του κάθε σωματότυπου, τόσο γυναικείου όσο και ανδρικού.

Οι συνεδρίες με το LPG – Lipomassage by Endermologie επιφέρουν απώλεια βάρους;

Η θεραπεία με την χρήση της μεθόδου LPG – Lipomassage by Endermologie αντιμετωπίζει:

 • Αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα

 • Εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους

 • Βελτιώνει ορατά στην εμφάνιση του δέρματος

 • Το αδυνάτισμα που επιφέρει είναι τοπικό

Χαρίστε στον εαυτό σας τη θέση που του αξίζει και αφεθείτε σε μια μοναδική GLOWANDGO εμπειρία

Κλείστε Ραντεβού